Παρουσίαση: Τα Γούρια της FaCad’oro για το 2019
Εικονα Banner_Charms_19_fb_1200_628
Posted in Νέα

Γούρια FaCad’oro 2019

Η νέα συλλογή με τα Γούρια της FaCad’oro για το 2019 είναι πλέον διαθέσιμη, συνεχίζοντας έτσι μια αγαπημένη παράδοση αρκετών ετών!

Τα φετινά σχέδια σε Γούρια FaCad’oro δεν περιορίζονται μόνο στο αριθμό 19, που είναι φυσικά στο επίκεντρο της συλλογής μας, αλλά καλύπτουν και την γενικότερη έννοια Γούρι (Lucky Charm).

Ας δούμε λοιπόν τι συμβολίζουν και ποιες ήταν οι πηγές έμπνευσης των σχεδιαστών της FaCad’oro:

Universe! Για την ακρίβεια, το ηλιακό μας σύστημα με τα πραγματικά χρώματα του κάθε πλανήτη και το 2019 να τους περιβάλλει. Συμπαντικό και διαχρονικό! Σε μενταγιόν, βραχιόλι και κλειδοθήκη.

Tree of Life! Το περίφημο πλέον Δέντρο της Ζωής με τους πολλούς θετικούς για την ζωή μας συμβολισμούς, στους οποίους θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο μας. Σε μενταγιόν και κλειδοθήκη.

The Eye! Ψάχνοντας τους συμβολισμούς του 19, είδαμε ένα μάτι να μας κοιτά όταν γυρίσαμε το 19 οριζόντια και φυσικά το κρατήσαμε, πειράζοντας λίγο το 1! Σε βραχιόλι.

Mother and Son! Η αγάπη μας για την οικογένεια και τα παιδιά είναι γνωστή (καθότι οικογενειακή επιχείρηση 2ης γενιάς!), οπότε ήταν απόλυτα φυσιολογικό να δούμε στο 9 μια μητέρα με το παιδί της και να το αποτυπώσουμε αφαιρετικά σε ένα από τα Γούρια μας για το 2019! Σε μενταγιόν (και σε Μάνα και Κόρη!).

ιθ’ ! Μπορεί στην σύγχρονη αρίθμηση να επικράτησαν τα σύμβολα των αριθμών που γνωρίζουμε, αλλά οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν ως γνωστόν την δική τους αρίθμηση, όπου το 19 ήταν ιθ’. Προς τιμήν τους λοιπόν! Σε μενταγιόν.

Σταγόνα! Ή και δάκρυ, αλλά μόνο από αυτά της χαράς που ευχόμαστε να σας συνοδέψουν τη νέα χρονιά! Σε μενταγιόν.

Στόχος! Αν έχετε βάλει ως στόχο να πραγματωθούν οι επιθυμίες σας το 2019, τότε αυτό το Γούρι σας εκφράζει απόλυτα! Σε μενταγιόν.

Κλειδί! Συμπεριλάβαμε στη φετινή μας συλλογή ένα κλασσικό Γούρι, ένα πανάρχαιο σύμβολο της ζωής αλλά και της δύναμης που χρειάζεται για ν’ ανοίξουν οι πύλες του Παραδείσου! Σε μενταγιόν.

19! Απλά το 19 σε διάφορες παραλλαγές, σε μενταγιόν, βραχιόλι και δαχτυλίδι.

Δείτε εδώ όλη την πλούσια φετινή συλλογή σε Γούρια FaCad’oro 2019!

Ευτυχισμένο το 2019!

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών