Οι 10(+1) δημοφιλέστεροι βαπτιστικοί σταυροί FaCad’oro
Εικονα 21.04-30.041
Posted in Νέα

Εικόνα 0

Οι της FaCad’oro έχουν εδώ και χρόνια εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης γονιών και νονών. Τόσο για την εγγύηση του ονόματος FaCad’oro, όσο και για την μεγάλη γκάμα σε σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς. Με πάνω από 300 διαφορετικά σχέδια, με δυνατότητα επιλογής Κ14 ή Κ18 και χρώματος (χρυσό-λευκό-ροζ), είναι απίθανο να μην καλύψουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά … μωρά!

Αλλά το σημαντικότερο με τους βαπτισικούς σταυρούς της FaCad’oro είναι η διαχρονικότητά τους, που δίνει την χαρά στο νονό να βλέπει το βαφτιστήρι του να τον φορά ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία, θυμίζοντας και στους δυο όλα εκείνα που τους ενώνουν από την ημέρα του υπέροχου και γεμάτου συμβολισμούς μυστηρίου της βάπτισης (διαβάστε την ιστορία και τους συμβολισμούς του σταυρού).

Ας δούμε λοιπόν ποια από τα σχέδιά μας σε σταυρούς βάπτισης συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις με βάση τις πωλήσεις του τελευταίου έτους, ξεκινώντας από το 10:

10 (+1):

και

Πρόκειται για δυο από τα καινούργια σχέδια FaCad’oro που προτείνονται κυρίως για κοριτσάκια και αγαπήθηκαν αμέσως. Διαθέσιμοι τόσο σε λευκόχρυσο (14Κ ή 18Κ), όσο και σε συνδυασμούς χρυσού-λευκού και ροζ-λευκού και διακοσμημένοι με υπέροχα λευκά ζιργκόν.

9:

Ακόμη ένα από τα καινούργια μας σχέδια που αγαπήθηκαν πολύ, αυτός ο (14Κ ή 18Κ) καλύπτεται σε όλη την μπροστινή του επιφάνεια με λευκά και καφέ ζιργγκόν και προτείνεται σε ροζ χρώμα ώστε να προκύπτει ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

8: Εικόνα 4

Ένας σταυρός από λευκά ζιργκόν που δένεται ασύμμετρα με την βάση που μπορεί να είναι σε χρυσό, λευκό ή ροζ (14Κ ή 18Κ) και αποτελεί μια πιο εναλλακτική πρόταση.

7: διπλής όψης με το αυστηρό γεωμετρικό σχέδιο διατίθεται σε χρυσό και λευκό χρώμα (14Κ ή 18Κ) και είναι ιδανικός για … σκληρά αγόρια!

6:

Ένας ακόμη σταυρός από τη νέα μας συλλογή που καλύπτεται στην μπροστινή του επιφάνεια από λευκά ζιργκόν, βρίσεται ψηλά στις προτιμήσεις. Τα ζιργκόν δένονται σε σταυρό από λευκόχρυσο, ενώ η βάση μπορεί να είναι σε χρυσό, λευκό ή ροζ (14Κ ή 18Κ).

5: καλυπτόμενο στην μπροστινή του όψη από λευκά ζιργκόν και με ένα κυρτό σχήμα που κάνει την διαφορά. Προτείνεται μόνο σε λευκό χρώμα (14Κ ή 18Κ).

4:

Ένα ακόμη κλασσικό σχέδιο με κυρτό όμως σχήμ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ιανικός για αγόρια, διατίθεται σε χρυσό και λευκό χρώμα (14Κ ή 18Κ).

3:

Simple is beautiful, λένε οι Σάξωνες και μάλλον έχουν δίκιο. Απλός και στιβαρός, χωρίς το κυρτό σχήμα του προηγούμενου, ο συγκεκριμένος αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για αγοράκια, είτε σε χρυσό είτε σε λευκό χρώμα (14Κ ή 18Κ).

2:

H ασυνέχεια των λευκών ζιργκόν που τον στολίζουν περιμετρικ και το ασύμμετρο σχήμα του, έφεραν το συγκεκριμένο σχέδιο στην 2η θέση, λίγους μόλις μήνες από την κυκλοφορία του! Του ταιριάζουν και τα τρία χρώματα, χρυσό, λευκό και ροζ (14Κ ή 18Κ).

1:

Η πρώτη θέση δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει σε έναν σταυρό που αποτελεί την επιτομή της απλότητας και της εμπνευσμένης σχεδιαστικά παρέμβασης. Τα κομμένα κατά 45 μοίρες και λειασμένα άκρα του δημιουργούν ένα υπέροχο κόσμημα, που άνετα θα φοριέται από το βαφτιστήρι σας για πάντα! Σε χρυσό και λευκό χρώμα (14Κ ή 18Κ).

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών