Γούρια FaCad’oro 2021
Εικονα christ_2_Α
Posted in Νέα
Γούρια FaCad’oro 2021

Η νέα συλλογή με τα Γούρια της FaCad’oro για το 2021 είναι πλέον
διαθέσιμη!


Τα φετινά σχέδια σε Γούρια FaCad’oro δεν περιορίζονται μόνο στο αριθμό 21, αλλά καλύπτουν και
την γενικότερη έννοια Γούρι (Lucky Charm).

Ας δούμε λοιπόν τι συμβολίζουν και ποιες ήταν οι πηγές έμπνευσης των σχεδιαστών της FaCad’oro:

Πυξίδα. Καθοδήγηση, εξερεύνηση, αλλαγή πορείας, στην διαδρομή αλλά και στην ίδια την ζωή. Ένα όργανο προσανατολισμού που άλλαξε κυριολεκτικά τον πλανήτη και την ζωή μας σ’ αυτόν κι έγινε πλέον σύμβολο ελπίδας αλλά και τύχης. Σε μενταγιόν, κλειδοθήκη και δαχτυλίδι.

21. Το 21 σε γεωμετρική αφαιρετική σχεδίαση, σε ποικιλία χρωμάτων. Σε μενταγιόν.


Αστέρι. Το αστέρι της Βηθλεέμ ή απλά ένα λαμπερό αστέρι στον καθαρό έναστρο ουρανό που μας γεμίζει ελπίδες, όνειρα και αναμνήσεις… Σε μενταγιόν και βραχιόλι.

21 Μπαστούνι. Το γνωστό σύμβολο της τράπουλας με τον αριθμό 21. Πολλές οι ερμηνίες για τον συμβολισμό των μπαστουνιών της τράπουλας, με επικρατέστερες αυτές που τα θέλουν να συμβολίζουν τις χρηματικές υποθέσεις, αλλά και τον καρπό του ανδρογύνου, το τέκνο. Σε μενταγιόν και κλειδοθήκη.

Εικόνα 6JA. Ή αλλιώς: βαλές σπαθί και άσσος κούπα, που και τα δυο μαζί στην γλώσσα των χαρτιών της τράπουλας μας κάνουν το μαγικό και κερδοφόρο 21! Εκτός όμως από την χαρά αν το πετύχουμε στο 21 (ή μπλακτζακ ή στούκι για τους παλιούς), συμβολίζουν κατά διάφορες ερμηνίες, ο μεν βαλές σπαθί ένα νεαρό άτομο που μας σκέφτεται, ο δε άσσος μπαστούνι ερωτική σχέση. Όπως καταλαβαίνετε και τα δυο μαζί, την ερωτική ευτυχία! Σε μενταγιόν και κλειδοθήκη.

Τα σύμβολα. Το αστέρι, το τετράφυλλο τριφύλλι, ο Ήλιος και το πέταλο, όλα σύμβολα καλοτυχίας ανά τους αιώνες, το καθένα με την δική του ιστορία. Σε μενταγιόν και βραχιόλι.

Δείτε εδώ όλη την φετινή συλλογή σε Γούρια FaCad’oro 2021!

Ευτυχισμένο το 2021!

ΥΓ: για το 2020 που φεύγει λέμε να μην πούμε τίποτα….

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών